5.12.2013

Joulufiilistelyä


Leivottiin eräs ilta Rosan kanssa pipareita, sytytettiin kynttilät, juotiin glögiä ja kuunneltiin joulumusaa. Pipareiden leipominen ja koristelu on mun mielestä kivaa, vaikka en hirveesti tykkääkään niiden mausta. Itse tehdystä taikinasta leivotut piparit maistuu kyllä ja odotankin, että iskä tekee jouluksi itse piparitaikinan. Sillä on ihan älyttömän hyvä resepti siihen.
Koristelusta puheenollen, meidän piparit eivät kyllä ulkonäöltään ole mitään kauneimpia. Sokerikuorrute levisi joka paikkaan ja muutenkin naurettiin vaan meidän taiteellisille lahjoille, joista ei kyllä noiden pipareiden ulkonäöstä päätellen ole tietoakaan. Nappasin muutaman kuvan myös Rosan jouluvaloista. Hänen asuntonsa on muutenkin niin kauniisti sisustettu ja tuo ihana sängynpääty noiden tähtivalojen kanssa, ai että <3. Odotan innolla, että pääsen jossain vaiheessa omaakin kämppää sisustamaan ;).

Tähän loppuun vielä ilmoitusluontoinen asia. Nimittäin sain nyt vihdoin ja viimein raahattua pari säkkiä tavaraa kirppikselle, joten sinne vaan penkomaan kaikki turkulaiset! Paikka on siis Ihana Kirppis, osoitteessa Kaskenkatu 3, Turku. Mun kirppispaikan numero on 10 :).

-Sara

8 kommenttia:

 1. Vitsi kuin ihani pipareita! Tykkään aina koristella just ihan överisti täyteen karkkeja sun muuta :D

  VastaaPoista
 2. oh, alkoi tekee niin mieli tehdä pipareita ja varsinkin koristella niitä! o:

  http://emma-whatmybrown.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Pitääkin käydä Ihana kirppiksellä, kun tässä ihan vieressä asun :) Onkohan se tänään auki..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä:) ei se ollu tänään auki:( mut huomenna on!

   Poista