13.1.2014

First one in 2014


Olipa ihana herätä tänään kirkkaaseen auringonpaisteeseen. Väkersin itselleni hyvän aamupalan ja otin pitkän suihkun vapaapäivän kunniaksi. Siivoilin ja pesin pyykkiä muuttoa varten. Täällä kämpässä on helpompi kuivattaa päiväpeitot sun muut isommat harvoin pesua vaativat jutut, verrattuna mun tulevaan pikkuyksiööni. Oon tosi innoissani parin viikon päästä häämöttävästä muutosta ja vihdoin pääsen sisustamaan kämpän just niinkun itse haluan! Mulla on kaikkea pientä kivaa jo hankittuna. Vaikka yli puolet pienempään asuntoon kestää varmaan hetki totuttautua, mutta täytyy vaan muistaa, että sekin on vaan väliaikaista. Mun remonttikohdekämpän metsästys on edelleen kesken. Tuntuu ettei tällä hetkellä ole mitään hyviä asuntoja myynnissä ja tietyt samat kämpät on pyörineet oikotien sivuilla viimeiset puoli vuotta. Tarkoitus olisi toteuttaa mun yksi unelma tämän vuoden aikana, eli ostaa ja remontoida oma asunto. Se ei ole mikään uudenvuoden lupaus, vaan yksi tavoite johon pyrin. Tietysti vaan jos sopiva remonttia kaipaava pieni kaksio tulee vastaan jonain päivänä. Jotenkin asuntomarkkinat on tosi suppeat täällä Turussa tällä hetkellä :(.

Tämä parin viikon ehkä parin kuukauden blogihiljaisuus on tehnyt ihan hyvää. Vaikka mun rakasta blogia onkin tullut päivittäin ajateltua, niin jotenkin ei vaan ole ollut fiilistä kirjoitella. Oon saanut keskittyä muihin tärkeisiin juttuihin, kuten treenaamiseen, ystäviin ja perheen kanssa oleiluun. Päivä päivältä on ollut aina vaikeampaa aloittaa uutta postausta, mutta tänään oli niin hyvä fiilis auringonpaisteen vuoksi, että reipastuin ja avasin bloggerin piitkästä aikaa. Olen kyllä huomannut kanssabloggaajienkin vähentäneen näin pimeimpänä vuoden aikana normaalia postaustahtiaan. Ihan ymmärrettäväähän se on, sillä ikuisuuden kestäneet vesisateet ja pimeys vaikeuttavat valokuvaamista huomattavasti. Jospa tämä ihana pieni lumikerros pysyisi pari kuukautta ja aurinkokin pilkahtelisi useammin kuin kerran kahdessa kuukaudessa, olisin onnellinen.

Pari päivää sitten lähdin lenkille joskus puoli neljän aikaan ja palasin kotiin tuntia myöhemmin ja vieläkin oli valoisaa! Kyllä nämä päivät tästä pitenee kokoajan ja kohta on taas kesä, ennen kuin huomataankaan. Tehtiin yhtenä päivänä Meikun kanssa bucket list kesää varten, johon kuului muun muassa festareita, mökkireissu, rannalla makoilua, Tallinnan matka, paljon mansikoita ja kaikkea muuta hauskaa mitä kesään kuuluu. Seuraavaksi kutsuu muutama velvollisuus, tarttis verokortteja lähetellä ja vaihtaa kotivakuutuksen osoitetta, selvitellä puhelinlaskua (TAAS!) ja sen sellasta. Nauttikaa tekin kauniista talvipäivästä, mä lähden ainakin kävelylle :-).

-Sara

2 kommenttia:

  1. voisitko tehdä joskus postausta, jossa kertoisit jotain sun poikaystävästä?:) Ihana blogi kaikin puolin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan erottu, joten sellanen postaus ei oo enää ajankohtainen :) kiitos paljon!

      Poista