4.4.2014

Leopard pants

leather jacket Selected Femme // knit Cubus // pants H&M // boots Zara

Halojaa! Lukeeko tätä enää kukaan? :D En ole tainnut kokonaiseen kuukauteen edes vierailla bloggerissa. Nyt kun kevät tosiaan on oikeasti täällä, niin tekosyyt kuten "valoa ei ole tarpeeksi" eivät taida enää toimia tähän blogihiljaisuuteen. Ja kun noi yhteishautkin on tehty, olisi varmaan aika paneutua ton pari päivää sitten julkaistun ennakkomatskun pariin. Siihen kun ei liiemmin aikaa annettu. Alle kahden viikon päästä on palautuspäivä ja mulla on tässä välissä ehkä kaks vapaapäivää, jos sitäkään.

Mitä tulee mun eiliseen asuun, vetäsin noi leopardipökät ekaa kertaa puoleen vuoteen jalkaani. Oli muutenkin mukava huidella vähän kevyemmissä vaatteissa. Koko päivän tarkeni oikein hyvin, mutta illalla salilta lähtiessä huomasin sen miten paljon aurinko lämmittääkään. Vedettiin selkä-ojentaja-olkapäätreeni Meikun kanssa ja huhhei että onkin lihakset kipeänä tänään. Juttua ei tunnu irtoovan enää tältä päivältä enempää, tähän bloggaamiseen ilmeisesti täytyy alkaa totuttelemaan pikkuhiljaa. Vatsakin kurnii sen verran, että paras ryhtyä kaalilaatikon tekoon. Mun entinen "inhokkiruoka" on nykyään suurta herkkua. Mikä aikunen musta on kasvanut? Pah! Iloista viikonloppua!

-Sara

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hahahaha mietin varmaa viis minuuttii mitä tarkotat xD niimpä :''(((

   Poista
 2. Täällä ainakin pari lukijaa edelleen.. oot yhtä kaunis vieläkin! <3

  VastaaPoista
 3. Moikka! :---) Voisitko tehä "linkkaa blogisi, jos sinulla on alle 170 lukijaa" eli siis pienille blogeille tarkoitetun linkkaa blogisi postauksen? On harmi, et pienet blogit saa niin vähän tunnettavuutta ja ois kiva, jos voisit edesauttaa tätä! Jos pelkäät oman urakkas tulevan liian suureks, niin laita aikaraja blogien linkkaamiselle vaikka yheks tai kaheks päiväks. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinhan mä tehdä tollasen joku päivä :)

   Poista
 4. Täällä ollaan edelleen ! :D ihanat nuo housut<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla!! Kiitos kovasti :) <3

   Poista
 5. Innolla odotan mun matkalla olevaan pakettia, jossa on vastaavanlaiset leopantsit!!! Niissä kelpaakin sitten liihotella ;)

  VastaaPoista