9.6.2014

Viikonloppu Helsingissä


Nyt on vihdoin pääsykokeet ja muut velvollisuudet ohi ja kesä voi virallisesti alkaa. Oltiin sovittu jo aikoja sitten, että lähdetään tyttöjen kanssa moikkaamaan stadiin muuttanutta Amandaa heti pääsykokeiden jälkeen. Startattiin auto lauantaina kohti Helsinkiä, missä tarkoituksena oli nauttia hyvästä ruuasta, juomasta ja ennen kaikkea seurasta. Perillä lähdettiin suoraan kauppaan hakemaan juomia ja kanasalaattiainekset. Ruuan ja laittautumisten jälkeen siirryttiin pussareille Espalle. Ilta alkoi olla kuitenkin aika viileä, joten jossain vaiheessa oli etsittävä vessat ja baari.

My beautiful girls 

Ilta jatkui Villi Wäinössä tarkoituksenamme jatkaa siitä LeBonkiin. Jäätävien jonojen takia lähdettiin sitten etsimään seuraavaa paikkaa ja välietappien (koiran silitys, ruokatauko mäkkärissä, seilaulua ympäri keskustaa sun muuta) päädyttiin viettämään loppuilta Teerenpelissä. Vaikka ei oltukaan missään hirveässä bileluolassa, oli silti hauska ilta! Porukassa ei tietystikään koskaan vältytä jonkun häviämiseltä, mutta aamulla oli onneksi koko jengi kasassa ja lähdettiin brunssille Kujaan. Kuvia tuli otettua niin paljon, että päätin jakaa postaukset kahteen osaan. Seuraavasta päivästä kuulette myöhemmin.

Illan asuna toimi Zaran jumpsuit, Nilsonin loaferit (korkkareihin ei vaan pysty) ja muistaakseni Stradivariuksesta ostettu laukku.

-Sara

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen päivä ja niiiiin kivoja kesäkuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Aiotko vielä joskus jatkaa tekemään tätä blogia, tää oli yksi mun lemppareista!♥

    VastaaPoista